Cégtörténet


 

 Kedves látogatónk!

 
Köszöntjük honlapunkon, reméljük cégünk, felkelti érdeklődését.
Cégünk a kilencvenes évek elején alakult családi vállalkozásként.Az eltelt több mint 24 évben a folyamatos fejlődés, és a megrendelőknek nyújtott szolgáltatások minőségének fejlesztése volt a cél ! Az eltelt  idő alatt a társaság formája is a - növekedéssel együtt -  több átalakuláson esett át, míg 2004-ben megalakult az ECKER INVEST KFT, mely a mai napig magas szinten szolgálja ki a lakosság és a közületek igényeit.
Szervízünk saját tulajdon, melynek területe 240m2, ebben kapott helyet az alkatrészüzlet és bemutatóterem, továbbá a háztartásigép és hűtőgép szervíz.
Több mint 25 éve foglalkozunk háztartási-gépek javításával, alkatrészek forgalmazásával, hűtéstechnikával, villanyszereléssel, biztonságtechnikai felülvizsgálatok végzésével !
Szakembereink hosszú ideje segítik a megrendelöinket tudásukkal és tapasztalatukkal ! Törekszünk a velünk szemben támasztott igényeknek maximálisan megfelelni, ezzel tovább mélyítve a megrendelöink bizalmát !

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor a fenti Kapcsolat menüpontra kattintva megteheti, vagy kérjen ajánlatot termékeinkről !

 

Baráti üdvözlettel: Ecker Zoltán

                               cégvezető

 
 

 
 
 
 
   
                   

 

 

 
Created by: ChrisTaylor & PowersiteTeam Copyright (C) 2008 PowerSite.hu All rights reserved.